Accident la Mihăileşti, Buzău. Doi morţi şi patru răniţi - Update

Ambulanta
Ambulanta

Doi oameni au murit și alți patru au fost răniți, duminică, în urma coliziunii dintre trei mașini în localitatea Mihăilești din județul Buzău.

UPDATE: Numărul persoanelor decedate în urma accidentului petrecut duminică după-amiază pe DN 2, în zona localităţii buzoiene Mihăileşti, a crescut la trei, printre acestea fiind şi o fetiţă de trei ani, informează IPJ Buzău.

Alte trei persoane au fost grav rănite, fiind transportaţi de către SMURD, inclusiv cu un elicopter, la spitale din Bucureşti.

Știrea inițială

Potrivit Poliției Buzău, accidentul s-a produs în Mihăleși, fiind implicate trei mașini. Până la această oră, Poliția a confirmat decesul a două persoane și rănirea altor patru. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Buzău, pe DN 2, la ieşirea din localitatea Mihăileşti către Buzău, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Circulaţia este întreruptă pe sensul Buzău către Urziceni, urmând ca pe timpul intervenţiei la faţa locului a unui elicopter SMURD traficul să fie întrerupt în ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel