Accident la Galaţi. O persoană este inconştientă în urma impactului

Accident
Accident

Accident grav la Galaţi, într-o zonă resistematizată de curând. Două persoane au fost rănite, după ce un autoturism și un autovehicul de marfă s-au ciocnit violent, în intersecția dintre DN 25 și DN 2 B.

La fața locului intervin echipaje de la SMURD, Serviciul Județean de Ambulanță și Poliția Rutieră Galați. Victimele sunt în stare stabilă, una inconștientă, cu multiple traumatisme, și vor fi transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

"La ora 19.38, Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a fost anunțat despre un accident auto în localitatea Șendreni, la benzinăria OMV. La locul evenimentului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați , împreună cu o ambulanță SAJ. Pompierii au acordat primul-ajutor pentru două persoane dintr-un autoturism policontuzionate în urma coliziuni cu un tir care transporta cereale. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani este conștient, dar soția acestuia, în vârstă de 60 de ani, este inconștientă, cu multiple traumatisme. Ambele persoane au fost transportate la UPU a Spitalului Județean în vederea acordării ajutorului medical de specialitate", a transmis ISU Galaţi. 

Din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Vom reveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel