Accident între şoferi români pe o şosea din Germania

Doi şoferi români, unul cu autobuzul, unul cu microbuzul, au fost protagoniştii unui accident în Germania. Mai mulţi români sunt victimele impactului dintre cele două autovehicule, scrie observator.tv. 

Un accident de circulație a declanşat miercuri de dimineaţă cod roşu de intervenţie pentru salvatorii din oraşul german Motzing. Accidentul s-a produs la scurt timp după ora 7 dimineața. Potrivit poliției, un român în vîrstă de 35 de ani conducea un autobuz, în care erau 17 muncitori în agricultură, între Radldorf şi Sunching. 

La Motzing, din sens opus venea un microbuz condus de un român în vârstă de 55 de ani în care se aflau alţi patru români şi un polonez, scrie idowa.de. Şoferul autobuzului a vrut să facă stânga pentru a ajunge la o plantaţie unde trebuia să lase muncitorii, dar nu s-a asigurat şi microbuzul care circula regulamentar l-a lovit.

Mesajul către centrul de control, "Accident de circulație cu un autobuz aproape complet ocupat", a provocat o alarmă majoră. Astfel, au ajuns la locul accidentului cinci ambulanţe, un elicopter sanitar, patru medici specializaţi în urgenţe şi 30 de pompieri.

Din fericire, nimeni din autobuz nu a fost rănit, iar cei cinci oameni din microbuz au fost transportaţi la spital cu răni minore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel