Accident în Germania. MAE: 40 de români se aflau în autocar

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că opt români, victime ale accidentului rutier care s-a produs, miercuri, 23 august, în Germania, au fost externaţi. În autocar se aflau 49 de persoane, dintre acestea 40 fiind români.

"Misiunea diplomatică a continuat demersurile iniţiate pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii de informaţii cu privire la identitatea victimelor şi starea de sănătate a acestora. Până la acest moment, conform informaţiilor furnizate de instituţiile medicale germane, opt persoane de cetăţenie română au fost externate după ce au primit îngrijiri de specialitate în regim ambulatoriu.

Totodată, Ambasada României la Berlin a luat legătura cu angajatorul persoanelor implicate în accident, care a comunicat faptul că în autocar erau 49 de persoane, din care aproximativ 40 cetăţeni români", precizează MAE într-un comunicat.

Sursa citată precizează că Ambasada României la Berlin gestionează cu prioritate cazul şi păstrează în permanenţă legătura cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel