Accident grav! Un mort și doi răniți. Coliziune cu un TIR

Poliție
Poliție

Accident grav produs în această seară pe Drumul Național 13 A, în județul Harghita. O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite în urma impactului dintre un TIR și o autoutilitară. 

Confom Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN13A, în zona localităţii Lupeni din judeţul Harghita. În urma impactului dintre un autocamion și o autoutilitară, trei persoane au rămas încarcerate. 

Mai multe ambulanțe, un echipaj de descarcerare, dar și poliția, s-au deplasat imediat la locul accidentului. Traficul rutier a fost îngreunat și s-a desfășurat, alternativ, pe un singur fir. De asemenea, conform autorităților, în zonă se circulă în condiții de iarnă. 

”La fața locului am trimis un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță. Medicul de pe una dintre ambulanțe a declarat decesul uneia dintre persoanele încarcerate. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar dacă va fi nevoie, vor fi transportate la spital”, a declarat Alina Ciobotariu, purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, pentru DC News. 

Vezi și: 

Pericol în Vâlcea. DN 7 este vizat

ONG: Brexit-ul îi afectează pe romii plecaţi în Marea Britanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel