Accident grav pe DN15 în județul Neamț. Trafic blocat

Un grav accident de circulație a vut loc în această seară pe Drumul Național 15, în județul Neamț. O persoană a fost rănită. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15 Bicaz – Piatra Neamţ, în zona localităţii Pângăraţi, judeţul Neamţ, a avut loc un impact între două autoturisme, în urma căruia trei persoane au fost rănite

Traficul rutier a fost întrerupt în ambele sensuri pentru acordarea îngrijirilor medicale victimei şi efectuarea cercetărilor la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor accidentului.

”Din primele cercetări efectuate a reiesit faptul că, în timp ce o femeie, de 55 de ani, din Piatra Neamț, se deplasa pe DN 15, direcția de mers Bicaz - Piatra Neamț, în localitatea Pângarați, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 51, din Pângarați, care urma să efectueze manevra de viraj la stânga, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 51 de ani, a fost proiectat într-un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, care se deplasa din sens opus. Din evenimentul rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 35 de ani, a unei femei pasageră în același autoturism și a conducătorului auto, de 51 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Neamț. 

Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel