Accident grav pe DN 7. Microbuz cu 19 persoane, implicat. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Accident - foto ilustrativ
Accident - foto ilustrativ

Un număr de 19 persoane au fost implicate duminică după-amiază într-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, în zona satului Râu Vadului, comuna Câineni, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Vâlcea, a informat IGSU.

UPDATE: În urma accidentului la spital au fost transportate 13 persoane. La fața locului au intervenit 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere cu spumă și modul de descarcerare și două echipaje de descarcerare. De la Sibiu au fost trimise două ambulanțe SAJ, 2 SMURD și o autospecială de transport victime multiple. Conform primelor informații se pare că vinovat de producerea accidentului a fost șoferul autoturismului care a efectuat manevra de depășire în curbă, peste linia continuă într-o zonă unde limita de viteză era de 70 de km/h.

UPDATE: "Sunt 21 de persoane implicate (19 în microbuz - 18 pasageri şi şoferul) şi două persoane din autoturism. Au rezultat nouă victime - două persoane din autoturism care au fost scoase de către participanţii la trafic şi care au facturi de membre, şi şapte persoane din microbuzul răsturnat, care prezintă diverse traumatisme. Toate victimele sunt conştiente şi nu sunt minori. Victima preluată de elicopterul SMURD, venit de la Craiova, este conştientă, dar are un traumatism abdominal şi de coloană", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu. 

UPDATE: Nouă persoane au fostr trasportate la spital. Una a fost preluată de elicopterul SMURD venit de la Craiova. Aceasta din urmă are traumatism abdominal și de coloană. 

Accidentul a avut loc între un autoturism şi un microbuz de transport persoane, din informaţiile preliminare fiind 19 persoane implicate. 

Pentru gestionarea situaţiei acţionează patru ambulanţe SMURD, şapte ambulanţe SAJ, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje de descarcerare. 

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul judeţului Vâlcea intervin şi două ambulanţe de la SAJ Sibiu, două ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel