Accident grav pe autostrada A2, în apropiere de Cernavodă

Accident rutier grav pe A2, în apropiere de Cernavodă. O victimă a fost proiectată din mașină, a făcut stop cardio-respirator și a murit, scrie romaniatv.net. 

Autoturismul circula dinspre Bucureşti către Constanţa, pe a doua bandă, iar la km 157, în zona Cernavoda, a lovit parapetul despărțitor şi s-a răsturnat. În urma impactului, pasagera din dreapta faţă a autoturismului a decedat, iar conducătoarea auto a fost transportată la spital.

"În jurul orei 8:30, în condițiile unui carosabil uscat, pe Autostrada A2, la km 157, calea 1 (București-Constanța), s-a produs un accident în urma căruia au rezultat 2 victime. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit de parapetul median. La fața locului sunt reprezentanți ai poliției rutiere, echipaje SMURD și echipe de intervenție de la S.D.N. Călărași - D.R.D.P. Constanța. În zona unde s-a produs accidentul, se circulă dirijat cu ajutorul poliției rutiere, calea 1 fiind închisă. Vă rugăm să circulați cu atenție!", a transmis DRDP.

Traficul în zonă a fost îngreunat, coada de maşini întinzându-se pe 5 kilometri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel