Accident grav într-o şcoală din Satu Mare. Un elev a căzut de pe o balustradă

Ambulanta
Ambulanta

Un elev în vârstă de 15 ani s-a accidentat grav, vineri, după ce a căzut de pe balustradă, la Şcoala Gimnazială din Odoreu, fiind necesară transportarea sa cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Paula Gabor, incidentul a fost sesizat pe numărul unic 112 şi a avut loc vineri dimineaţă, atunci când un elev de 15 ani s-a urcat pe o balustradă, la etajul doi al şcolii, de unde a căzut şi s-a accidentat grav.

Elevul, cu probleme de comportament

Reprezentanţii Inspectorului Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare precizează, printr-un comunicat de presă, faptul că elevul era cunoscut ca având grave probleme de comportament în şcoală şi în afara ei.

"În cursul zilei de 25 octombrie, un elev din clasa a VIII-a de la Şcoala Gimnazială Odoreu a căzut de pe balustrada scărilor din şcoală, în pauza de la ora 9,,00. Profesorul de serviciu a chemat imediat ambulanţa şi elevul a fost transportat la UPU Satu Mare. După incident, elevul era conştient şi foarte agitat. Directorul şcolii a anunţat despre producerea accidentului poliţia din localitate, primăria şi inspectoratul şcolar judeţean. Elevul, cunoscut cu grave probleme de comportament în şcoală şi în afara ei, era cuprins într-un program de consiliere la cabinetul şcolar. A fost elevul şcolii în clasele I-V, după care a frecventat clasele VI-VIII la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Declarat repetent în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv, s-a înscris din septembrie, pentru a repeta clasa, la Şcoala Gimnazială Odoreu", se arată în comunicatul menţionat, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, elevul a venit la şcoală doar în apropierea orei 9,00, s-a dus în clasa lui, iar mai apoi a ieşit în pauză şi s-a urcat pe balustrada de pe care a căzut.

Şeful ISJ Satu Mare, Călin Durla, a precizat că starea elevului a necesitat solicitarea elicopterului SMURD pentru transportul său la Cluj-Napoca. ISJ Satu Mare a dispus realizarea unei anchete pentru cercetarea circumstanţelor în care s-a produs accidentul, o altă anchetă fiind demarată de Poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel