Accident grav în Vâlcea. Cinci oameni au fost răniţi

Ambulanta
Ambulanta

Cinci persoane, dintre care una în stare foarte gravă, au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la spital cu diverse traumatisme, după ce maşinile în care se aflau s-au lovit frontal, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, accidentul a avut loc pe DN 64, în localitatea Băile Olăneşti, din primele cercetări stabilindu-se că şoferul unuia dintre autoturismele implicate, ce se afla singur în maşină, ar fi pătruns pe contrasens unde a lovit o maşină care circula regulamentar şi în care se aflau patru persoane - două femei şi doi bărbaţi.

În urma impactului, şoferul maşinii care a pătruns pe contrasens a rămas încarcerat, fiind scos de echipajul de descarcerare dintre fiarele autoturismului în stare de inconştienţă.

"În urma impactul au rezultat cinci victime, trei bărbaţi şi două femei. Persoana încarcerată (de sex masculin) a fost eliberată din autoturism, fiind în stare de inconştienţă. A fost preluată de o ambulanţă SAJ şi transportată la spital. La spital au fost transportate şi celelalte victime: un bărbat de 31 de ani, cu politraumatisme, o femeie semiconştientă, celălalt conducător auto, cu traumatisme la nivelul spatelui şi încă o femeie a cărei stare nu se cunoaşte, fiind preluată de o ambulanţă SAJ", au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel