Accident grav în Reghin. Tânără de 25 de ani, rămasă încarcerată

Denisa Zamfir / 22 ian 2019 / 10:26
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

O tânără şoferiţă de 25 de ani a fost rănită, rămânând încarcerată, marţi, într-un accident rutier pe DN 15 A, la ieşirea din municipiul Reghin către Bistriţa, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

"Din primele cercetări a reieşit că, în afara localităţii Reghin spre Bistriţa, o femeie de 25 de ani, din Reghin, aflată la volanul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la dreapta, a intrat pe sensul opus, a părăsit şoseaua şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În maşină se afla şi o fetiţă minoră, ambele au fost transportate la spital pentru investigaţii", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, Emanuela Rugină.

Dosar deschis pentru vătamare corporală din culpă

 

Reprezentanta IPJ Mureş a precizat că se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor accidentului, fiind deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

"A fost o intervenţie de asigurare de măsuri PSI la un accident rutier petrecut pe DN 15 A la ieşire din Reghin spre Bistriţa. A intervenit Detaşamentul Reghin cu 1 ASAS, 1 ofiţer şi 6 subofiţeri. În accidentul rutier s-a înregistrat o victimă încarcerată, cooperantă. (...) Victima, o femeie 25 ani, a fost descarcerată şi predată la SAJ (...) O minoră de aproximativ 2 ani a fost scoasă din autoturism de către participanţii la trafic. Traficul este blocat pe un sens de mers. La intervenţie este şi echipajul SMURD Reghin", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, maior Cristian Virag.

Vezi și: Gabriela Rîpan, fiica unui milionar sucevean, moartă într-un accident rutier