Accident grav. Autobuz plin cu călători izbit de un TIR

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Zece persoane aflate într-un autobuz au fost rănite, în noaptea de joi spre vineri, pe centura rutieră a municipiului Arad, în urma unei coliziuni cu un TIR, victimele fiind muncitori care plecau acasă de la o fabrică din zonă.

UPDATE: Şoferul autobuzului implicat, în noaptea de joi spre vineri, într-o coliziune cu un TIR pe şoseaua de centură a municipiului Arad, ar fi vinovat de producerea accidentului, pentru că nu ar fi acordat prioritate în momentul în care a pătruns cu vehiculul în intersecţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat că bilanţul final arată că 11 pasageri din autobuz au fost răniţi, dintre care două femei sunt în stare gravă.

"Un bărbat de 46 de ani din localitatea Livada a condus un autobuz iar în momentul intrării într-o intersecţie din Zona Industrială Arad nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier 'cedează trecerea', intrând în coliziune cu un autotractor în cuplu cu semiremorcă condus de un bărbat de 53 de ani din judeţul Braşov. Au fost rănite grav două femei, iar alte nouă persoane au fost rănite uşor", a declarat Claudia Iuga.

_________________________________________________________________________________________________

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa, a declarat că la faţa locului au fost mobilizate trei unităţi SMURD, un echipaj de descarcerare şi trei echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"În urma coliziunii dintre autobuz şi TIR, au rezultat zece victime cu răni minore, dar care au fost transportate la spital pentru evaluare. Autobuzul se deplasa cu muncitori care au ieşit din schimb de la o fabrică din Zona Industrială Arad", a precizat sursa citată.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel