Accident feroviar. Locomotivă de marfar, deraiată

Cale ferata
Cale ferata

Un accident feroviar a avut loc, marţi după-amiază, la ieşirea din oraşul ialomiţean Feteşti spre Movila, între un mărfar şi un TIR, în urma căruia locomotiva a deraiat, iar trei persoane au necesitat îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi transportate la spital.

Potrivit ISU Ialomiţa, la faţa locului se intervine cu o specială de descarcerare grea de la Detaşamentul Sloboziaa, alte două autospeciale de intervenţie ASAS şi SMURD de la Staţia Feteşti, precum şi o salvare a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"Şoferului de autocamion şi mecanicului de tren le-a fost acordat primul ajutor medical de către echipajul SAJ, iar ajutorului de mecanic de către echipajul SMURD. Niciuna dintre persoane nu a fost transportată la spital", a precizat sursa citată.

"Locomotiva a deraiat, încărcătura TIR-ului, uree, potasiu şi fosfor, a fost împrăştiată, iar circulaţia pe calea ferată este oprită. Se intervine cu mijloacele pentru descarcerare pentru degajarea autocamionului de pe calea ferată. De asemenea, ISU asigură măsurile de prevenire a incendiilor în zonă", a mai precizat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel