Accident feroviar la Brăneşti, pe linia Bucureşti-Constanţa. Femeie şi trei copii, morţi

Foto: captură Antena 3
Foto: captură Antena 3

Tragedie pe calea ferată. Patru persoane au murit, după ce au fost lovite de tren, pe magistrala 800 București-Constanța, în halta Branești.

UPDATE 15: Soţul femeii a ajuns, în aceste momente, la locul tragediei.

UPDATE 14: Apar noi informaţii în cazul femeii care a decedat astăzi. Conform Antena 3, aceasta a intentat divorţ în anul 2009, răzgândindu-se între timp.  

UPDATE 13: Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Georgian Drăgan, a spus că anchetatorii iau în calcul toate variantele. Acesta a confirmat faptul că s-a găsit un bilet de adio asupra femeii decedate, precizând că anchetatorii încearcă să stabilească legătura de cauzalitate. Despre posibilitatea ca femeia decedată să fi fost însărcinată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că acest aspect va fi stabilit în urma necropsiei, trupurile victimelor fiind deja transportate la Institutul de Medicină Legală. Referindu-se la conductorul trenului, Georgian Drăgan a spus că acesta a fost înlocuit şi că va fi audiat în dosarul penal deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Citeşte şi Tragedie în România. Primele declaraţii din partea Poliţiei

UPDATE 12: Fratele femeii a făcut primele declaraţii. „Eu acum am primit telefon. Nu ştiu dacă avea supărări, se înţelegea bine cu soţul ei. Acum am primit telefon: du-te repede. Poate este altcineva. Toată lumea mi-a zis: du-te, că e sora ta. Sora mea se înţelege bine cu soţul ei", a spus bărbatul, potrivit Antena 3.

Citeşte şi Fratele femeii care s-a aruncat în fața trenului: Poate e altcineva 

UPDATE 11: Conductorul a fost înlocuit şi va fi audiat în urma producerii tragicului eveniment.

UPDATE 10: Ministerul Transporturilor a anunţat că ministrul Răzvan Cuc a dispus constituirea unei celule de criză, ca urmare a accidentului feroviar în care şi-au pierdut viaţa un adult şi trei copii. Din celula de criza, constituită la nivel ministerial, fac parte: Răzvan Cuc - Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea - secretarul de stat coordonator al domeniului feroviar, şi reprezentanţi ai instituţiilor implicate - CFR Călători, CFR Infrastructură, AFER şi AGIFER.

UPDATE 9: Potrivit Antena 3, în biletul femeii era scris: „Îmi pare rău, nu mai suportam suferinţa". În altă ordine de idei, mama femeii ar fi la locul tragediei în aceste momente.  

UPDATE 8: Unul dintre martori a spus că „a văzut un copil agăţat. Cumplit! S-a produs o agitaţie: poliţie, ambulanţă, criminalistică”. 

UPDATE 7: Profesorul criminalist Chesnoiu, în contextul variantei unei sinucideri, a spus, la Antena 3, că oamenii cu probleme grave psihice dau semnale de alarmă dinainte, punctând că aceste semnale trebuie luate în seamă.

UPDATE 6: Femeia ar fi fost însărcinată, potrivit unor noi informaţii.

UPDATE 5: Şase trenuri au întârzieri.

UPDATE 4: A fost confirmat oficial decesul celor patru persoane. "Echipajale ne-au transmis că este vorba de patru victime decedate, printre acestea trei copii. Toate persoanele erau decedate cu leziuni incompatibile cu viaţa", a spus Grasu, într-o nouă intervenţie la Antena 3.

UPDATE 3: Mecanicul se află în stare de şoc. Alina Predescu, purtător de cuvânt CFR, a spus că, de aproximativ două ore, călătorii se află în tren. "Sistemul de climatizare funcţionează. Este o situaţie gravă, se analizează la acest moment", a spus Alina Predescu, care nu a dorit să comenteze ipoteza unei sinucideri.

Menţionăm că anchetatorii iau în considerare şi varianta unei sinucideri, deoarece, potrivit presei, a fost găsit un bilet de adio.

Citeşte şi: TRAGEDIE pe calea ferată: Mama a lăsat un bilet de adio

UPDATE 2: Unul dintre pasageri, într-o intervenţie la Antena 3, a spus: „Noi nu ştim foarte multe detalii. Din ce am aflat de la controlori, au fost nişte copii loviţi. Uşile sunt închise, nu avem acces, nu putem vedea mare lucru. Holurile sunt pline".

Sunt efectuate cercetări la faţa locului, urmând să se stabilească identitatea persoanelor decedate.

UPDATE 1: Patru persoane s-au stins din viaţă. Este vorba despre o femeie şi trei copii, cu vârste cuprinse între doi şi 12 ani. 

Alice Grasu, director Ambulanţă Bucureşti, într-o intervenţie la Antena 3, a spus că „ar mai fi două sau trei persoane sub tren.”

Circulaţia este blocată.

CFR, detalii despre cazul femeii și a copiilor săi care au fost uciși de tren

"Un tren inter regio a lovit mortal 4 persoane. Trenul circula cu 160 de km la ora. E exclusă varianta evitării. Trenul va pleca cu întârziere de aproimativ două ore. Procuratura şi IML vor sosi la faţa locului şi vor da verde pentru plecarea trenului Restul trenurilor care trec pe acolo vor avea întârzieri. Mai erau doar două trenuri care circulau pe acolo", potrivit CFR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel