Accident feroviar în Suceava. Trenuri blocate - Update

Trenuri
Trenuri

Traficul feroviar este întrerupt la această oră în Suceava în urma unui accident la trecerea la nivel cu calea ferată.

Update: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară a fost reluată pe secția de cale ferată 511, la kilometrul feroviar 15+900 de metri, între stațiile CF Soloneț și Pârtești. Anterior, un tren de călători, care circulă pe relația Suceava – Cacica, a surprins și acroșat în gabaritul căii ferate, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, un autoturism în care se aflau trei persoane. Evenimentul s-a soldat cu rănirea celor trei persoane din autovehicul, două dintre ele fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este întreruptă pe secția de cale ferată 511, la kilometrul feroviar 15+900 de metri, între stațiile CF Soloneț și Pârtești, județul Suceava, după ce un tren, care circulă pe relația Suceava – Cacica, a surprins și acroșat în gabaritul căii ferate, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, un autoturism. În urma impactului, două persoane aflate în autovehicul au fost rănite.

Traficul feroviar este întrerupt pentru a permite intervenția echipajelor medicale și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel