Accident DN7. Plan roşu de intervenţie. Update

Accident
Accident

Planul roşu de intervenţie a fost activat, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în localitatea sibiană Boiţa, traficul rutier fiind complet blocat. 

Update: Trei victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital în urma accidentului rutier produs miercuri pe DN 7, în localitatea Boiţa, traficul rutier fiind reluat pe ambele sensuri, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. 

Potrivit sursei citate, la spital au fost transportate trei victime, conştiente, stabile - un bărbat de 48 de ani şi unul de 39 de ani cu traumatism de coloană cervicală, aceştia fiind scoşi dintre fiarele contorsionate de un echipaj de descarcerare, şi un bărbat de 49 ani, cu contuzii uşoare. 

Din primele cercetări rezultă că un şofer în vârstă de 39 de ani din judeţul Argeş, în timp ce conducea spre Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar spre Sibiu. Primul autoturism a fost lovit lateral, iar al doilea frontal, fiind proiectat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, şoseaua a fost complet blocată, traficul fiind deviat pe străzile laterale. 

Ştirea iniţială: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, un şofer în vârstă de 39 de ani din judeţul Argeş, în timp ce conducea spre Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar spre Sibiu. Primul autoturism a fost lovit lateral, iar al doilea frontal, fiind proiectat în afara părţii carosabile. 

Conform aceleiaşi surse, primele informaţii indică faptul că trei persoane au fost rănite în accident. În urma evenimentului rutier, şoseaua a fost complet blocată, traficul fiind deviat pe străzile laterale. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a anunţat că la faţa locului au intervenit două autospeciale cu unelte pentru descarcerare, o ambulanţă pentru terapie intensivă mobilă, o ambulanţă pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD.

Vezi şi: Adopţii România. Aberație TOTALĂ în lege. O femeie rupe tăcerea

Dosar Dragnea. ÎCCJ, decizie de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel