Accident DN 10, Buzău. Două persoane, carbonizate. Alți doi răniți - UPDATE 2

Poza are caracter ilustrativ
Poza are caracter ilustrativ

Două persoane au murit, trupurile lor fiind găsite carbonizate, iar alte două au fost grav rănite în urma unui accident produs pe DN 10.

UPDATE 2: Cele două persoane carbonizate într-una din maşinile implicate în accident sunt soţ şi soţie, din localitatea buzoiană Brăeşti.

UPDATE: "În timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 10 de la Sătuc la Buzău, tânărul în vârstă de 26 de ani a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 62 de ani din localitatea buzoiană Brăieşti care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului primului autoturism, precum şi incendierea celui de-al doilea, în care au rămas încarceraţi cei doi ocupanţi", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul-şef Mihai Drăghiciu. 

-----

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Județene Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul s-a produs la ieşirea din satul Sătuc, fiind implicate două autoturisme.

Primele informaţii arată că un autoturism Cielo s-a ciocnit cu un Audi, iar în urma impactului extrem de violent autoturismul Cielo a luat foc.

Au rămas încarcerate

Două persoane au rămas încarcerate şi nu s-au mai putut salva. Trupurile carbonizate ale celor doi ocupanţi ai maşinii au fost găsite carbonizate de către pompierii sosiţi la locul accidentului pentru a stinge incendiul.

Alte două persoane din Audi sunt rănite, fiind preluate de salvări şi duse la spital.

La faţa locului acţionează pompierii, cu un echipaj de descarcerare, cu o autospecială de stingere incendii, un echipaj SMURD, trei ambulanţe de la SAJ Buzău şi două echipaje de poliţie.

Traficul pe DN 10 Buzău-Braşov este blocat la acestă oră, pe ambele sensuri fiind coloane de maşini.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel