Serie de accidente pe DN1. Două persoane au fost rănite

Două autoturisme au fost implicate în urmă cu puțin timp într-un accident între Timiș și Predeal.

Două persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN1, între localităţíle Timişu de Sus şi Predeal, una dintre victime fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Braşov, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Persoana rănită transportată la spital a suferit un traumatism la membru inferior. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj cu apă şi spumă, a declarat cpt. Ciprian Sfreja.

[citeste si]

Un alt accident a avut loc în jurul orelor 11.00, tot pe DN 1, între Predeal și Azuga. Potrivit membrilor Info Trafic Brașov, un echipaj de la Ambulanță.

De asemenea, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Prahova, traficul rutier pe DN 1 Ploieşti - Braşov se desfăşoară îngreunat la km 126, pe raza staţiunii montane prahovene Sinaia, din cauza apei de pe carosabil, care măsoară cinci centimetri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel