Urmărește emisiunea live


Accident deosebit de grav în Timiș. Un mort şi nouă răniţi, Intervenție elicopter SMURD

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Nu mai puțin de 10 victime au rezultat în urma unui accident extrem de grav în Timiș, după ce două mașini s-au lovit frontal.

Accidentul s-a produs pe drumul dintre Remetea Mare și Bucovăț. Au fost implicate 10 persoane, din care patru copii. Cei de la ISU Timiș au intervenit cu o autospecială transport personal și victime multiple, un echipaj SMURD B, 4 ambulanțe SAJ, 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare. A fost solicitat, de asemenea, elicopterul SMURD.

Potrivit ISU Timiş, în accidentul petrecut între localităţile Remetea Mare şi Bucovăţ, au fost implicate 10 persoane, iar una dintre ele a fost găsită decedată.

"În accident au fost implicate 10 persoane, dintre care patru copii. Doi adulţi au rămas încarceraţi, din nefericire o victimă a fost declarată decedată de către medicul sosit la faţa locului, iar cea de-a doua victimă descarcerată a fost preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte opt persoane sunt evaluate de către echipajele medicale sosite la faţa locului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Mai multe autospeciale din cadrul ISU Timiş şi de la Serviciul de Ambulanţă Timiş intervin la locul accidentului. Poliţiştii sunt la locul accidentului şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs impactul dintre cele două maşini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel