Accident de microbuz: S-a izbit de copaci. Fotbalist celebru, decedat

Josef Sural și alți șase colegi au închiriat un microbuz pentru a se întoarce după meciul de la Kayseri, însă cei doi șoferi au adormit pe drum.

Internaţionalul ceh Josef Sural, mijlocaş al echipei de fotbal Alanyaspor (Turcia), a decedat duminică seara într-un accident de microbuz, au anunţat oficialii clubului la care acesta evolua, potrivit AFP. Jucătorul nostru Josef Sural, rănit grav într-un accident de microbuz care transporta şapte componenţi ai echipei, nu a mai putut fi salvat în ciuda eforturilor depuse de medici, se menţionează într-un comunicat al clubului.

Sural, care a îmbrăcat de 20 de ori tricoul naţionalei ţării sale, avea 28 de ani. Potrivit agenţiei turce Anadolu, Sural şi alţi şase colegi de-ai săi au ales să se întoarcă cu un microbuz închiriat, de la partida susţinută în deplasare cu Kayserispor (1-1) din etapa a 30-a a campionatului Turciei, în timp ce ceilalţi jucători au ales să meargă cu autocarul formaţiei sau cu maşinile proprii.

Conform preşedintelui clubului, Hasan Cavusoglu, şoferul microbuzului ar fi adormit la volan, maşina izbindu-se de copaci. Toţi jucătorii au fost răniţi, Sural cel mai grav. Alanyaspor se află pe locul 5 în SuperLiga turcă.

Citește și:

Becali, de ce a renunțat la Facultatea de Drept: Era o minciună. Cum să iau eu diplomă?

FCSB - Astra Giurgiu | Gigi Becali, supărat: Ăștia dorm în picioare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel