Accident DE 583, Iași. Mașini făcute ZOB. Șase persoane, rănite - VIDEO

Şase persoane au fost rănite după ce două maşini au intrat, miercuri seară, în coliziune frontală pe DE 583, în urma impactului fiind implicat în accident şi un al treilea autoturism.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat că victimele au fost transportate la Spitalul Sfântul Spiridon, menţionând totodată că accidentul rutier s-a produs după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un autoturism care circula regulamentar. 

Se pare că şoferul vinovat de producerea coliziunii frontale este un bărbat care se întorcea cu soţia sa din Italia, pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia rămasă în ţară. 

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale poliţiei şi cele de prim ajutor. 



"O autospecială de Terapie Intensivă Mobilă a intervenit cu un echipaj medical pentru a prelua un bărbat de 60 de ani care era politraumatizat, cu fractură de bazin şi membre inferioare. Un alt bărbat, şofer al celeilalte maşini accidentate, a fost preluat de un echipaj de prim Ajutor. El are traumatisme toraco-abdominale, fractură de bazin şi membre inferioare. Două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă au transportat două victime policontuzionate, conştiente, cu leziuni minore şi alte două victime conştiente", a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel