Accident cumplit în Vâlcea. Elicopterul SMURD a intervenit UPDATE

O fetiţă de 11 ani a fost rănită grav la cap, sâmbătă, după ce maşina la volanul căreia se afla tatăl ei s-a răsturnat pe un drum din staţiunea Băile Govora.

UPDATE: Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 37 de ani care a provocat accidentul de sâmbătă, de la Băile Govora, în urmă căruia fetiţa lui în vârstă de 11 ani a fost rănită grav la cap.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, bărbatul s-a urcat băut la volan, în urma testării cu etilotestul acestuia fiind-i găsită o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, el urmând să fie cercetat atât pentru conducerea unui vehicul pe drumurile sub influenţa băuturilor alcoolice, cât şi pentru pentru vătămare corporală din culpă.

Elicopterul SMURD a intervenit

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, copila a fost preluată de o ambulanţă SAJ cu un traumatism cranian sever şi transportată, în comă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a precizat că medicii de la Ambulanţa Vâlcea au solicitat şi un elicopter SMURD pentru a o prelua pe fetiţă şi a o transporta la un spital de specialitate, starea ei fiind destul de gravă.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în staţiunea Băile Govora, poliţiştii fiind în prezent la faţa locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea acestuia, relatează Agerpres. 

(oar_w460)

(oar_w460)

SURSĂ FOTO: ISU Vâlcea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel