Accident cumplit: Două persoane au murit

Un bărbat şi o femeie au murit şi un alt bărbat a fost rănit grav după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit frontal, miercuri, în zona localităţii Bretea Streiului.

Potrivit unei informări de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, un şofer în vârstă de 68 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în afara localităţii Bretea Streiului, din direcţia Haţeg - Călan, a efectuat o depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu, a pătruns pe contrasens şi a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Haţeg.

'În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani şi a unei pasagere, în vârstă de 64 de ani, din judeţul Alba, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea conducătorului auto de 68 de ani', se arată în informarea menţionată.

La faţa locului au intervenit echipaje de pompieri salvatori specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ale Detaşamentului Hunedoara şi Punctului de lucru Bretea, cu autospeciale mixte, o ambulanţă tip B2 şi două echipaje SAJ, a precizat ISU. Până la finalizarea operaţiunilor şi cercetărilor, circulaţia în zonă a fost întreruptă sau s-a desfăşurat alternativ pe un sens. În cauză a fost întocmit un dosar penal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel