Accident cu trei maşini în Giurgiu. Vinovatul, băut la volan

Un şofer giurgiuvean în vârstă de 53 de ani, care oprise maşina pe marginea unui drum din municipiul Giurgiu, a fost prins de poliţişti la volan cu o alcoolemie de 0,91 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat după ce o autoutilitară a intrat în maşina în care se afla, l-a proiectat în autoturismul din faţa sa şi au rezultat trei maşini avariate.

'Poliţiştii au depistat în trafic pe Bulevardul Independenţei din municipiul Giurgiu un bărbat de 53 de ani, din oraş, care după ce a oprit autoturismul pe partea dreaptă a sensului de mers a fost lovit în partea din spate de o autoutilitară condusă de un tânăr de 30 de ani, din municipiul Giurgiu. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism care intenţiona să vireze la stânga de pe strada Foişor către Bulevardul Bucureşti, acesta fiind condus de către un bărbat de 34 de ani, din municipiul Giurgiu, rezultând avarierea celor trei autovehicule', se arată într-un comunicat transmis joi de IPJ Giurgiu.

În urma accidentului, cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,91 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 53 de ani ce se afla în maşina oprită care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea alcoolemiei şi zero alcool pur în aerul expirat pentru ceilalţi doi conducători auto. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel