Urmărește emisiunea live


Accident Constanţa. Poliţist rănit în misiune

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Un agent de poliţie a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă, în municipiul Constanţa, după ce o autospecială a Poliţiei ce se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune a fost acroşată de un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC).

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, victima a solicitat îngrijiri medicale, acuzând uşoare vătămări corporale.

"A avut loc un accident rutier uşor, în care a fost implicat un echipaj al Secţiei 3 Poliţie. O autospecială Dacia Logan, în timp ce se deplasa în regim de circulaţie prioritară cu semnalele speciale acustice şi luminoase în funcţiune (pentru a acorda sprijin unei patrule pedestre), a fost acroşată într-o intersecţie de un autobuz RATC. În urma accidentului, un agent de poliţie (pasager) a solicitat îngrijiri medicale, acuzând uşoare vătămări", a informat IPJ.

A fost întocmit dosar penal

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Maşina Poliţiei a fost avariată în partea laterală stânga-spate.

Echipajul din autovehiculul implicat în accident se deplasa în Piaţa Griviţei pentru "a acorda sprijin colegilor în cazul unor persoane recalcitrante", conform sursei menţionate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel