Accident Constanţa. Au intrat cu maşina în buldoexcavatorul dintr-o curte

Rodica Mitu / 23 ian 2019 / 22:40
Accident
Descriere foto: Accident

Doi tineri au scăpat cu răni uşoare, miercuri seară, după ce au ieşit cu maşina de pe şosea. În timp ce circulau pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanţa, au pătruns în curtea unei societăţi comerciale şi au intrat în coliziune cu un buldoexcavator, autovehiculul fiind puternic avariat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul maşinii, în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul direcţiei după ce ar fi intrat cu viteză mare într-un sens giratoriu din Tuzla, accidentul rutier petrecându-se în apropierea Staţiei de pompieri din localitate.

Conducătorul auto şi pasagera aflată în faţă, în vârstă de 19 ani, au suferit răni uşoare.

„În jurul orelor 20,30, un bărbat de 25 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanţa, şi ajungând la sensul giratoriu din zona Lidl din Tuzla a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit partea carosabilă iar apoi a intrat în curtea unei societăţi comerciale, unde a lovit un buldoexcavator din curte. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a pasagerei din dreapta, în vârstă de 19 ani”, a informat IPJ Constanţa.  

 

 

VEZI ȘI: Olguța Vasilescu: Iohannis riscă foarte mult. Joacă totul pe o carte

VEZI ȘI: PSD, listă comună cu ALDE? Olguța Vasilescu, declarații de ultimă oră