Accident Caraş Severin. Şoferul vinovat are 17 ani

Poliţiştii au stabilit, după primele cercetări, că şoferul autoturismului care s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară, vineri, în Bocşa, are 17 ani.

"În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autoturism condus de un tânăr de 17 ani şi o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale din Reşiţa, condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma impactului dintre cele două autovehicule, şi-a pierdut viaţa conducătorul autoutilitarei şi a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane din autoturism. Din primele cercetări rezultă că, pe fondul vitezei excesive, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, într-o curbă, pe direcţia de mers Timişoara-Reşiţa, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoutilitara condusă regulamentar de şoferul de 52 de ani", a declarat, potrivit Agerpres, Dinu Nicorici, din partea IPJ Caraş-Severin.

Accidentul s-a produs vineri dimineaţa, la ora 06,19. În urma acestuia, o persoană a decedat, iar alte două se află în stare critică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Totodată, alte trei persoane au fost rănite. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel