Accident aviatic Munții Apuseni. Rudele Aurei Ion, acuzații grave

Rude și apropiați ai Aurei Ion, studenta decedată în accidentul aviatic din 20 ianuarie 2014 din Munții Apuseni, s-au recules sâmbătă la locul tragediei, pe Vârful Petreasa, la peste 1.400 de metri altitudine, unde anterior, în cursul zilei, a fost oficiat și un parastas pentru victime.

După ce au urcat cu mașina și apoi pe jos pe ultima parte a drumului, ei au aprins mai multe candele în foișorul construit de localnici la locul în care s-a prăbușit aeronava, unde au lăsat și un tricou inscripționat cu chipul Aurei, și au format "o inimă" din candele în zăpadă.

Cu acest prilej, sora mai mare a Aurei Ion, Mariana Ciucă, și-a exprimat nemulțumirea că la trei ani de la producerea tragediei nu a fost încă finalizată ancheta.

"Sunt trei ani, dar nu avem încă răspunsuri și implicit încă nu avem pace. Familia trece prin momente dificile de fiecare dată când trebuie să ne implicăm în anchetă și să facem demersuri. Din păcate, ce vreau să spun e faptul că sunt foarte multe minciuni care s-au spus, foarte multe informații false. Media uneori a ajutat, alteori a ajutat alte interese, a făcut foarte mult rău, a deformat informații, a pus familia în situații neplăcute, prezentând informații absolut ireale și șocante despre cum suntem noi sau ce ne dorim noi", a afirmat Mariana Ciucă, potrivit unei înregistrări filmate la fața locului și postată de aceasta pe o rețea de socializare.

Ea susține că au fost momente în care, practic, tot ce s-a dorit a fost denigrarea familiei Ion, astfel încât aceasta să nu mai aibă o voce în anchetă, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel