Accident aviatic în China. Avionul ar fi fost prăbuşit intenţionat

Datele de zbor indică faptul că cineva din cabina de pilotaj ar fi prăbuşit în mod intenţionat cursa companiei China Eastern.

Datele de zbor indică faptul că cineva din cabina de pilotaj a prăbuşit în mod intenţionat cursa companiei China Eastern, potrivit unei evaluarări preliminare a oficialilor americani. În tragedie şi-au pierdut viaţa toţi pasagerii aflaţi la bord.

Avionul Boeing 737-800 zbura la mare altitudine când a coborât brusc într-un unghi aproape vertical. Manevra inexplcabilă a dus la accident, aeronava lovindu-se violent de versantul unui munte la o viteză extremă.

Datele culese din cutia neagră recuperată din accident sugerează că cine se afla la manşă a împins avionul în coborârea fatală, relatează The Wall Street Journal. „Avionul a făcut ceea ce i-a spus să facă cineva din cabina de pilotaj”, a declarat un oficial american, membru al echipei de evaluare.

La baza evaluării oficialilor americani stau rapoartele autorităţilor chineze, care conduc ancheta, până acum nu au semnalat nicio problemă mecanică sau de control al aparatului de zbor implicat în catastrofa din 21 martie din sudul Chinei.

Orice speculaţie neoficială poate interfera cu investigarea accidentului şi poate afecta progresul real al industriei globale de transport aerian”, a declarat compania aeriană China Eastern.

Autorităţile chineze nu au indicat omologilor lor americani când ar putea comunica public determinările lor oficiale din anchetă, astfel că varianta colegilor din SUA nu poate fi acum confirmată, notează Mediafax. 

Citește și: EXCLUSIV  Bucureștiul Sectorului 2 vs. Bucureștiul Sectorului 3, la o TRECERE de PIETONI distanță. Primarul USR zicea că omul sfințește locul. Sigur, dar care om? FOTO

Citește și: Recensământ 2022: Cum afli dacă ai făcut corect autorecenzarea și nu mai e nevoie să vină recenzorul la tine acasă

Citește și: Vârful războiului Rusia - Ucraina, în august. Chirieac: Putin, în nebunia sa, ar putea să dorească să intre în istorie printr-o mare nenorocire

Citește și: Marea operațiune de PARADĂ din România. Au scăpat TOȚI! ”A fost un super spectacol”. Care e cel mai SINISTRU aspect: La noi s-a dorit să fie așa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel