Accident autobuz Bucureşti. STB, precizări: Care ar fi cauza

STB exclude varianta unei defecţiuni tehnice în cazul accidentului care s-a produs astăzi în Bucureşti, în care a fost implicat un autobuz. 

Patru persoane au fost rănite după ce un autobuz al liniei 163 a fost implicat într-un eveniment rutier, luni, în jurul prânzului, pe Şoseaua Orhideelor, lovind patru autoturisme, au declarat, pentru Agerpres, surse din Societatea de Transport Bucureşti (STB). Persoanele care au fost rănite se aflau în autoturismele lovite, fiind transportate la spital. 

În urma verificărilor, STB neagă posibilitatea unei defecţiuni la sistemul de frânare sau alte defecţiuni tehnice. Din primele informaţii, STB suspectează drept cauză a accidentului faptul că şoferului autobuzului i s-ar fi făcut rău la volan, au precizat sursele citate. Potrivit acestora, şoferul a fost dus la spital de un echipaj medical pentru investigaţii. Autobuzul a fost sigilat criminalistic şi transportat la autobază, unde marţi o comisie de specialişti va verifica din punct de vedere tehnic vehiculul, au mai adăugat sursele citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel