Accident Austria. Cinci ROMÂNI au murit, doi sunt în stare critică

foto: krone.at
foto: krone.at

Cinci români au murit într-un accident produs în Austria. Doi dintre cei decedați sunt copii. Ei se întorceau din Germania. 

Microbuzul în care se aflau a intrat într-un parapet și a căzut peste un pod. Șoferul a pierdut controlul volanului. Două femei de 60 de ani sunt singurele supraviețuitoare. 

”Cinci cetăţeni au decedat iar trei au fost răniţi. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale”, anunță MAE. În urma impactului violent, cinci persoane au murit, iar alte două sunt în stare gravă. 

Accidentul a avut loc, duminică, în apropiere de Viena, în jurul orei 6 (ora 7 a României). Un microbuz înmatriculat în Satu Mare, în care se aflau opt persoane, a lovit violent în gardul de protecție de pe autostradă și apoi a fost proiectat în pilonul unui pod. 

”Accidentul este cu atât mai cumplit cu cât una dintre victime a fost proiectată pe carosabil, în fața mașinilor care se deplasau cu viteză” a spus unul dintre adjuncții de la ISU, potrivit publicației krone.at.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel