Acces Direct și Xtra Night Show revin la Antena 1 cu noi sezoane. Când încep

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Emisiunile Acces Direct și Xtra Night Show revin luni, 2 septembrie, de la ora 17.00, respectiv 23.00, la Antena 1, cu forțe proaspete și cele mai tari subiecte în exclusivitate.

Dupã o perioadã în care şi-a dedicat timpul creşterii celor trei copiii, Mirela Vaida revine pe micile ecrane, la cârma emisiunii Acces Direct.

"Exact de azi într-o sãptãmânã ne întoarcem! Mã întorc într-o redacţie în plinã forfotã, într-o echipã puternicã, la un format cu vechime şi subiecte fierbinţi, sociale, mondene, la un format care a ţinut, de-a lungul anilor, milioane de telespectatori în faţa televizorului. Mã întorc la Acces Direct, în direct, în fiecare zi, de la ora 17:00, pentru a discuta, a comenta, a diseca fiecare ştire importantã, fiecare eveniment, fiecafre emoţie în parte! Într-un format nou, fresh, dinamic, într-o hainã nouã, cu noi provocãri. Abia aştept reîntâlnirea cu telespectatorii fideli ai emisiunii, din 2 septembrie, cu multã energie, dinamicã, entuziasma şi mult chef de muncã!", a declarat Mirela Vaida.

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupã-amiezii, difuzat în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane în aceastã toamnã cu un nou sezon, dar si o serie de modificãri la nivelul conţinutului. Cele mai importante subiecte ale zilei, poveşti de viaţã unice, dezvãluiri emoţionante ale invitaţilor, dar şi informaţii în premierã, toate vor fi dezbãtute în platoul emisiunii, alãturi de un panel de experţi în domeniu, iar seria surprizelor pe care echipa de producţie le-a pregãtit telespectatorilor pentru aceastã toamnã nu se opresc aici.

Cele mai tari subiecte la Xtra Night Show

Tot luni, 2 septembrie, de la ora 23:00, Xtra Night Show revine pe micile ecrane luni, cu subiecte în exclusivitate și invitați interesanți. Și în acest sezon, în fiecare seară de luni până joi, la Antena 1, Dan Capatos, prezentatorul show-ului, îi va avea alături pe actorul Cătălin Bordea și DJ-ul de talie internațională Vika Jigulina.

Care sunt subiectele primei ediții a noului sezon, telespectatorii Antenei 1 vor vedea luni, 2 septembrie, numai la Xtra Night Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel