Academica Clinceni - CFR Cluj, rezultat final în a doua etapă a Ligii 1

CFR Cluj nu i-a dat nicio șansă echipei nou-promovate, Academica Clinceni.

Pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, băieții lui Dan Petrescu au punctat de patru ori în poarta apărată de Calancea. A fost 4-1, iar campioana României a înregistrat prima victorie în noul sezon.

CFR a deschis scorul în minutul 11. Cestor a punctat în meciul de debut. Păun i-a aşezat perfect mingea pe cap dintr-o lovitură liberă executată de pe stânga terenului. Patru minute mai târziu, Păun a trimis în careu din corner, Itu a prelungit la a doua bară, iar Costache a dublat avantajul clujenilor. În minutele de prelungire ale primei reprize, CFR a marcat din nou. Acelaşi Păun a executat de pe stânga un corner, care a ajuns la Andrei Mureşan, a recentrat în faţa careului, iar Itu a înscris cu dreptul.

În minutul 58, Academica Clinceni a rămas în 10 oameni. Răuţă a văzut al doilea galben pentru un fault din spate asupra lui Rondon.

În minutul 72, Luis Aurelio a dus scorul la 4-0 pentru CFR, dar rezultatul final a fost stabilit de echipa gazdă. Academica Clinceni a punctat pe final de meci. Dobrescu a înscris golul de onoare al ilfovenilor, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel