Absolvire studenți Politehnică 2019. Ecaterina Andronescu, gest care a făcut sala să aplaude - video

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Profesorul Ecaterina Andronescu a făcut un gest surprinzător la festivitatea de absolvire a promoției de ingineri 2019 "Petrache Poenaru".

”Cer scuze celor care știu ceea ce voi face acum. Am în mâini două bancnote - una este de 100 lei, alta de 10 lei. Vă întreb dacă le vreți? Le vreți? Ok, deci le vreți. Acum le mototolesc și vă întreb dacă le mai vreți. Deci le vreți și așa. Acum le arunc și le calc în picioare. Le mai vreți? Da. Filozofia acestei experiența este clară: le vreți și motolite, și călcate în picioare pentru că au valoare. Mesajul meu este următorul: dacă în viață vi se întâmplă să fiți mototoliți sau călcați în picioare, nu vă pierdeți cumpătul pentru că aveți valoare!”, a zis Ecaterina Andronescu. Gestul său a fost aplaudat de studenți.

Sâmbătă, 6 iulie, 3.341 de absolvenţi ai Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti vor fi laureaţii promoţiei de ingineri 2019 "Petrache Poenaru" şi, împreună cu cadrele didactice şi invitaţii de marcă ai prestigioasei instituţii de învăţământ superior, vor intona celebrul imn Gaudeamus în incinta Complexului Expoziţional ROMEXPO- Pavilion Central din Bucureşti.

Festivitatea va fi prezidată de către Rectorul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, Mihnea Costoiu şi va cuprinde prezentarea personalităţii marelui inventator Petrache Poenaru, depunerea jurământului de credinţă faţă de ţară şi profesie a proaspeţilor ingineri, premierea şefilor de promoţie şi înmânarea diplomelor de inginer.

Invitați de onoare

Printre invitaţii de onoare ai Universităţii se numără în primul rând părinţii, rudele şi prietenii absolvenţilor, ambasadori, oameni de cultură, de afaceri şi din alte domenii importante de activitate. De asemenea, la eveniment vor fi prezenţi, Ecelenţa Sa, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, Ministrul Educaţiei Naţionale, Prof.dr. Ecaterina Andronescu şi alte personalităţi din mediul academic românesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel