A slăbit miraculos 10,5 kilograme în opt săptămâni. Care este secretul

Salvamarul Ellie Parker, originară din Marea Britanie, care acum trăiește în Carrara, a dezvăluit cum a reușit să scape de 10,5 kilograme și de 12% din grăsimea corporală în doar două săptămâni. 

Ellie Parker a acceptat provocarea de a urma un plan de fitness, F45, iar acum este chiar ea un model pentru ceilalți care vor să urmeze această cale. 

Ellie avea 76,5 kilograme când a început programul, iar grăsimea corporală ajungea la un procent de 31,7%. Acum, după opt săptămâni în care a urmat programul F45, are 66,1 kilograme și 19,7 grăsime corporală. 

F45 este un antrenament realizat pentru prima dată în 2011, de Rob Deutsch, în Sydney. Provocarea constă într-o schimbare a stilului de viață, iar programul oferă de la programul de antrenamente, la diete și sfaturi, informații despre nutriție și fitness. Programul se concentrează pe functional training. 

Fiecare antrenament durează 45 de minute, un exercițiu se execută 45 de secunde, cu 15 secunde pauză. Pe săptămână, sunt cinci antrenamente. De asemenea, Ellie Parker a avut parte și de o dietă bine pusă la punct, care a ajutat-o să lupte cu retenția de apă, să câștige musculatură, dar și să renunțe la produsele cu mult zahăr. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel