A rămas paralizată după un gest pe care îl fac multe femei

femeie
femeie

La 20 de ani, Layane Dias urma să treacă prin cea mai gravă etapă din viața ei.

Layane Dias este o tânără de 20 de ani care a paralizat după ce și-a făcut un piercing la nas. În luna iulie a anului trecut, brazilianca era bucuroasă că se pregătea să plece într-o excursie cu familia, dar la un moment dat a început să aibă dureri foarte mari de spate. Durerile au fost din ce în ce mai crunte până când a ajuns în imposibilitatea de a-și mișca picioarele. Și, în cele din urmă, restul corpului.

În urma unui control la un neurochirurg, tânăra a aflat că contactase o bacterie numită Staphylococcus aureus, scrie BBC Mundo. ”Medicul m-a întrebat dacă am avut vreo rană la nas sau ceva asemănător pentru că această bacterie pătrunde în corp prin orficiul nazal. Atunci mi-am amintit că îmi făcusem un piercing la nas în luna anterioară", a povestit fata.

Ar fi putut muri

"Piercingul a fost ușa de intrare a bacteriei în corpul tău", i-a spus doctorul. Inițial, tânăra a ignorat simptomele aferente. Făcuse febră, i se umflase nasul, dar nu a dat așa mare importanță.

În urma operației la măduva spinării, Layane a scăpat de dureri, iar acum cea mai mare dorință a sa este să meargă din nou. Este un caz rar ca un piercing să provoace paralize, dar iată că mai sunt și astfel de situații. Dacă nu ar fi făcut intervenția chirurgicală, exista riscul ca Layane să-și piardă viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel