A plătit 500 de euro pentru a scrie pe un panou publicitar că își caută iubită

Un britanic în vârstă de 30 de ani a plătit 500 de euro pentru a scrie pe un panou publicitar că își caută iubită, iar, în primele 24 de ore de la afișarea mesajului său, în centrul orașului Manchester, acesta a primit oferte de la peste 120 de persoane.

În vârstă de 30 de ani, Mark Rofe, din Sheffield, Yorkshire, era disperat să își găsească iubită, motiv pentru care a ales să își plaseze mesajul pe un panou publicitar cu dimensiuni de 3x6 metri. Mark spune că, în 24 de ore de la afișarea mesajului, a primit oferte de la 124 de persoane. "Din nefericire, jumătate dintre aceste persoane sunt bărbați, dar tot mă simt flatat", a spus acesta.

Bărbatul a explicat că a încercat să își caute parteneră și cu ajutorul aplicațiilor de dating, dar nu au funcționat în cazul său, iar apoi a decis să încerce ceva diferit. Celibatar de peste un an, Mark spune că s-a săturat să vadă că toți prietenii săi au partenere de viață. Manchester este unul dintre cele mai mari orașe din Marea Britanie și se estimează că peste 460.000 de șoferi vor vedea panoul zilnic, potrivit The Mirror, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel