A jefuit o bancă și a aruncat cu banii în aer, strigând un mesaj de Crăciun. Scenariu de film

Un american cu barbă albă a fost reţinut, suspectat că a jefuit o bancă din Colorado şi a aruncat banii furaţi în aer în timp ce le ura trecătorilor "Crăciun fericit!", transmite Reuters citând informaţiile furnizate de poliţie şi mass-media.

David Wayne Oliver, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat la o cafenea Starbucks din apropiere Academy Bank din Colorado, pe care a jefuit-o luni după-amiază.

Poliţia a informat că suspectul a "ameninţat că va folosi arma" şi a părăsit banca cu teancuri de bancnote a căror sumă totală nu a fost dezvăluită.

Un purtător de cuvânt al poliţiei nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii, dar postul de televiziune din Colorado Springs, KKTV a informat că, potrivit martorului ocular Dion Pascale, David Wayne Oliver a ieşit din bancă şi a aruncat banii "peste tot", scrie Agerpres.

"A început să arunce bani dintr-o pungă" strigând "Crăciun fericit!", a declarat Pascale pentru postul de televiziune local.

Martorul a spus că trecătorii au ridicat o parte din bani şi i-au returnat băncii, în timp ce Oliver s-a îndreptat spre Starbucks, unde a luat loc, aparent în aşteptarea sosirii poliţiştilor care să îl aresteze.

Denver Post a citat informaţii din partea poliţiei, conform cărora "mii de dolari" nu au fost încă recuperaţi, adăugând că nu există indicii conform cărora Oliver a folosit o armă în timpul jafului. Suspectul se află în prezent într-o închisoare din El Paso şi
urmează să apară joi în faţa judecătorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel