A înjunghiat-o de peste 100 de ori fiindcă dorea să se despartă de el

Joe Atkinson (25 de ani) și Poppy Devey Waterhouse (24 de ani)
Joe Atkinson (25 de ani) și Poppy Devey Waterhouse (24 de ani)

O tânără de 24 de ani din Leeds, Marea Britanie, a fost înjunghiată de peste 100 de ori de iubitul său după ce l-a anunțat că vrea să se despartă de el, transmite The Sun.

Un iubit gelos a fost condamnat pe viață după ce, ornit de gelozie, și-a măcelărit iubita care dorea să se despartă de el. În fața magistraților Curții Coroanei din Leeds, Joe Atkinson (25 de ani) a spus că Poppy Devey Waterhouse a rupt, în octombrie 2018, relația care dura de trei ani. În primele ore ale dimineții din 14 decembrie, după ce s-au întors de la o petrecere de Crăciun, între cei doi a izbunit o ceartă pe tema despărțirii.

Cei doi au studiat la Universitatea Nottingham și locuiau împreună într-un apartament.

Orbit de gelozie, Joe a folosit un cuțit de bucătărie pentru a provoca mai mult de 100 de răni separate. Acestea au inclus 49 de răni cu cuțit și 23 de răni separate de înțepătură pe tot corpul ei. Procurorul Jason Pitter a declarat: "Poppy Devey Waterhouse a fost un matematician minunat talentat, strălucitoare și frumoasă care la vârsta de 24 de ani avea întreaga viață înainte".

Într-o declarație de impact puternic asupra victimei, citită în instanță, mama fetei, Julie Devey, a declarat: "Ca părinte, datoria mea de bază este să mă asigur că îmi păstrez copiii în siguranță. Am eșuat și trebuie să duc acest eșec cu mine în orice moment, oriunde mă duc, cu cine sunt eu, indiferent ce fac."

Vezi și: Fost internaţional, bătut în centrul oraşului Leeds

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel