A încercat să șteargă urmele. Val de mesaje după cearta Vela - Arafat - FOTO

Sura foto: Agerpres
Sura foto: Agerpres

După ce l-a ”certat” pe Raed Arafat, ministrul Marcel Vela s-a apucat de scris mesaje de ”La mulți ani” pentru 2020.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, i-a "ordonat" marţi secretarului de stat Raed Arafat să găsească soluţii pentru ca elicopterele SMURD să poată zbura şi noaptea spre sau de la centrele universitare medicale din ţară.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a scris pe Facebook, că nu a existat „o ceartă" cu ministrul de Interne, Marcel Vela, în timpul videoconferinței de marți, ci „o situație generată de lipsa unor informații complete".


„Nu a fost o ceartă în cadrul videoconferinței, ci mai mult o situație generată din lipsa unor informații complete care necesită clarificare astfel încât să se înțeleagă bine modul de acțiune al aviației de urgență, limitele acesteia, temporare sau permanente, și faptul că în continuare se fac eforturi supraomenești că totul să funcționeze cât mai bine posibil și să asigurăm populației toate nevoile în cazul situațiilor de urgență", a scris, pe Facebook, Raed Arafat.

Mesaj de ”La mulți ani”

După scandalul cu Raed Arafat, ministrul a scris o urare de ”La mulți ani” pe pagina sa de Facebook. Oamenii au reacționat după ce i-a făcut lui Raed Arafat și, la mesajul de felicitare postat de Vela, românii fie l-au înjurat, fie i-au urat ”La mulți ani” lui Raed Arafat. Marcel Vela - sau persoana care îi administrează pagina - a șters multe dintre mesajele prin care Raed Arafat era felicitat. A mai rămas doar o parte din ele pe care le găsiți mai jos:

(w670)

(w670)

(w670) 

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel