A fugit de la locul accidentului. Un biciclist a fost lovit de un șofer fără permis

Poliție
Poliție

Un șofer care nu avea carnet a lovit un biciclist pe Drumul Național 14, în județul Sibiu. Imediat după impact, șoferul a părăsit locul accidentului. Victima a fost transportată la spital. 

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, accidentul a avut loc în jurul orei 19:00, pe DN 14, în localitatea Slimnic. Șoferul unui autoturism nu se asigură la efectuarea virajului la stânga și acroșează un biciclist care circula regulamentar, părăsind locul accidentului, imediat după impact.

Șoferul a fost găsit de polițiști

”În jurul orei 21:00, șoferul în cauză a fost identificat și depistat pe raza localității Slimnic. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Slimnic, nu deține permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte autoturismul condus, fără alcool. Biciclistul este tot localnic, 32 de ani, avea 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost rănit ușor, transportat la spital”, suțin reprezentanții IPJ Sibiu. 

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar de cercetare penală privind infracțiunile de vătămare corporala din culpa, conducere cu permis necorespunzător și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

Vezi și: 

OUG 7, proteste masive. Afrăsinie, de la Tribunalul București, anunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel