A fost numit noul director general interimar la Poşta Română

Posta Romana
Posta Romana

Elena Petraşcu a fost numită director general interimar al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), Consiliul de Administraţie aprobând şi revocarea directorului general interimar al companiei, Rareş Stanciu, se arată într-un comunicat al CNPR. 

Consiliul de Administraţie al instituţiei şi-a ales şi preşedintele, în persoana lui Adrian Găvruţa (secretar general adjunct al ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale). De asemenea, a fost desemnat Comitetul de nominalizare şi remunerare, precum şi Comitetul de audit.

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova, a prezentat în şedinţa noului Consiliu de Administraţie al companiei naţionale 'Poşta Română' strategia de redresare a operatorului naţional. Primă măsura luată în cadrul CA a fost mandatarea membrilor comisiei de negociere cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR) în vederea modificării prevederilor din Contractul Colectiv de Muncă referitoare la eliminarea indemnizaţiei de conducere în cazul revenirii de pe o funcţie de conducere pe una de execuţie.

[citeste si]

Tot în şedinţa CA de miercuri a fost aprobată şi noua organigramă a CNPR, prin care au fost desfiinţate 56 de posturi de conducere (la nivel central), reprezentând o economie de 424.000 lei lunar la salariile de baza şi 92.000 de lei lunar la indemnizaţiile de conducere, din bugetul pentru salarii al companiei. Compania Naţională 'Poşta Română' este deţinută de statul român, prin MCSI în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea în proporţie de 25%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel