Femeie leşinată în microbuz pe ruta Otopeni-Galaţi

O imagine halucinantă ar fi fost fost surprinsă de pasagera unui microbuz de pe ruta Otopeni-Galaţi, în care apare o femeie întinsă pe podeaua maşinii. Femeia care a surprins imaginea a postat-o pe Facebook, precizând că, la un moment dat şoferul maşinii ar fi oprit şi s-a cerut intervenţia unei ambulanţe, scrie observator.tv. 

O imagine groaznică a fost surprinsă de o femeie, pasagera unui microbuz de pe ruta Otopeni-Galaţi. Femeia pretinde că doamna întinsă pe podea nu a mai rezistat din cauza căldurii, microbuzul având aparatul de aer condiţionat defect sau posibil oprit.

De asemenea, femeia spune că până la urma șoferul a trebuit sa oprească mașina pe marginea drumului, unde a așteptat salvarea.

"Cursa Otopeni-Galati, răspunzătoare TsT Turistik, pentru aceasta imagine groaznica. Domna respectiva, nu a mai rezistat din cauza căldurii, afara fiind undeva spre 34 grade, intr-o mașina plină de oameni, fără aer condiționat!!!Va Imaginați cum era, da?Pana la urma șoferul a trebuit sa oprească mașina pe marginea drumului, unde am așteptat salvarea. Bravo, bravo oameni buni!!!", a scris femeia pe Facebook.

Autoarea postării a precizat că femeia a stat întinsă pe jos de la Ştefăneşti şi până la Buzău, iar şoferul ar fi precizat că mai mult aer nu se poate, "doar să sufle el", povesteşte pasagera.

De asemenea, femeia care a publicat fotografia pe Facebook a precizat pentru Observator că a primit mesaje de ameninţare după postare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel