Urmărește emisiunea live


A fost găsit criminalul fetiței de cinci ani, din Baia Mare, după un an de la crimă

Estera, fetița de cinci ani din Baia Mare, a fost răpită, violată și ucisă, în 30 martie 2018. Criminalul a fost identificat de anchetatori la mai mult de un an după crimă. 

Fetița de cinci ani a fost ucisă chiar de verișorul său, un tânăr de 17 ani, Alex J, reținut miercuri seară, din apartamentul în care locuiește cu bunica sa, aflată chiar lângă apartamentul în care trăiește familia Esterei. 

”E un impuls de moment în opinia mea. El a pierdut controlul a ceea ce începuse să facă, totul a degenerat și la finalul actului sexual a omorât-o pe fetiță” este opinia lui Dan Antonescu, fost șef al Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, exprimată la România TV. 

Estera a dispărut în 30 martie 2018, în timp ce se juca cu alți copii. Părinții au început s-o caute de la ora 19:00 și a fost găsită patru ore mai târziu de unul din frații săi în ruinele fostului combinat din Baia Mare, la 100 de metri de casă. Era pe jumătate dezbrăcată și avea răni grave pe tot corpul. Fusese violată și ucisă cu cruzime. 

Tânărul de 17 ani e un văr îndepărtat al fetiței și e crescut doar de bunica lui. Mascații abia l-au scăpat de linșajul rudelor Esterei. Mama copilei a afirmat că familia ei și cea a lui Alex sunt în conflict de multă vreme. Tânărul a fost audiat imediat după crimă, fiind în cercul de suspecți. După o anchetă lungă, anchetatorii au ajuns din nou la el și și-a recunscut faptele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel