A cunoscut o fată pe Tinder. Când s-a uitat la poza ei a fost șocat!

Jenna Zagrodniczek
Jenna Zagrodniczek

Un tânăr în vârstă de 19 ani a avut parte de un șoc în momentul în care a cunoscut o fată pe celebra aplicație de dating, Tinder.

Mark Kowalczyk, din West Virginia, naviga pe Tinder când la un moment dat a dat de o tânără care i-a atras atenția. Atunci când s-a uitat mai atent la imagine, și-a dat seama că poza de profil a fetei a fost făcută în baia sa. Mai exact, poza de profil e un selfie făcut în oglinda toaletei lui Mark.

Tânărul a postat imaginea fetei pe Twitter, alături de o imagine cu el făcută în același loc. Tweet-ul a devenit viral. Așa cum era de așteptat, acesta a ajuns și la tânăra în cauză.

În loc să lămurească misterul, Jenna Zagrodniczek a postat o altă imagine cu ea, făcută pe veranda tânărului. ”Am una chiar și pe veranda casei tale”, a spus ea.

Misterul a fost, apoi, lămurit. Tânăra a participat la o petrecere pe care Mark a dat-o la el acasă, însă cei doi nu s-au cunoscut. Jenna a venit cu niște prieteni și nu știa în casa cui se află, iar adolescentul, la rândul său, nu i-a cunoscut pe toți din acea seară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel