A anunțat pe Facebook că va arunca mai multe femei în fața metroului. Ce a urmat

Rețele sociale
Rețele sociale

Ionuț Enache, în vârstă de 31 de ani din comuna Morteni, județul Dâmbovița ajuns în arestul poliției după ce a anunțat pe Facebook faptul că are de gând să arunce în fața metroului mai multe femei.

Anchetatorii s-au sesizat din oficiu, iar când s-a trezit încătușat, tânărul a declarat că mesajul de pe Facebook nu trebuia luat în serios. Acesta a spus că este doar un circar care merită doar like-uri sau dislike-uri, deci că ar fi făcut gest doar pentru celebritate. 

Ionuț Enache: „Sunt un leu care nu muşcă, un circar! Să înţeleagă societatea.”

Reporter: „Ce meritaţi dumneavoastră?”

Ionuț Enache: „Merit like-uri sau dislike-uri. Totul a fost făcut pentru vizualizări, nu pentru a vătăma sau ameninţă cu adevărat.”

Trimis la psihiatrie

„În ianuarie, bărbatul a făcut mai multe transmisii live pe Internet, în care anunţa că va comite o serie de grozăvii. A şters înregistrările imediat ce internauţii s-au declarat oripilaţi de asemenea afirmaţii. Poliţiştii însă l-au luat în serios şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Îl acuză de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Marți, judecătorii au decis să-l trimită la secţia de psihiatrie a spitalului din Târgovişte, pentru o evaluare de specialitate", notează Știrile Pro TV.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel