8 martie. La Constanța, sunt dăruite zâmbete de Ziua Femeii

Horoscop
Horoscop

De 8 martie, la Constanța vor fi aduse zâmbete pe chipul femeilor de la Centrul de îngrijire și Asistență din Poarta Albă. Acțiunea este organizată de către Colegiul Psihologilor din România împreună cu elevi ai Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța.

"Este o zi special pentru toate femeile din toată lumea, iar noi, împreună cu dragii noștri prieteni și susținători ne dorim să aducem zâmbete femeilor din Centrul de îngrijire și Asistență din Poarta Albă.

ONU a declarat 8 martie, încă din 1975, ca Zi Internațională a Femeii, într-un context social și politic discriminator la adresa femeilor. De atunci până astăzi, societatea nu numai că a făcut progrese foarte mari din punct de vedere al tolerenței în general, dar femeile trăiesc cea mai înfloritoare epocă, în care violența împotriva lor a scăzut dramatic, în care accesul la educație reprezintă o virtute, în care multe dintre pozițiile cele mai înalte de management sunt ocupate de reprezentantele sexului frumos", declară prof. univ. dr. Mihaela Rus, președintele Colegiului Psihologilor din România – filiala Constanța.

Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 — Anul internațional al femeii.

 

Vezi și: 

MCV. Dăncilă anunţă ACORD cu Timmermans

Tentativă de sinucidere la metrou, sub ochii mei. Imagine care nu ajunge în presă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel