8 Martie. Idei cadouri pentru Ziua Femeii-FOTO

Cancer de col uterin. Cum poate fi prevenită o boală care ucide
Cancer de col uterin. Cum poate fi prevenită o boală care ucide

De 8 Martie toate femeile așteaptă cadouri de la bărbații pe care îi iubesc.

8 Martie. Dar care poate fi cel mai frumos dar? Trandafirii criogenați reprezintă una dintre cele mai spectaculoase variante. Sfatul nostru este să comandați un aranjament floral de pe Internet pentru că, veți vedea, la mall prețurile sunt mult mai mari, iar trandafirii nu sunt la fel de frumoși.  

(w670)

8 Martie. După cum spuneam recent în interviul cu designerul Claudia Dora Oprina, atunci când dăruiți plante criogenate dăruiți, de fapt, ani pentru că trandafirii criogenați țin până la 25 de ani. Și ce femeie nu vrea să primească un astfel de cadou? Vă va avea întotdeauna în minte! Partea bună este că astfel de flori nu sunt greu de întreținut.

[citeste si]

8 Martie. "Florile sunt delicate, vor iubire și atenție. Ele nu trebuie așezate în vreun colț, florile se expun la vedere, pentru a fi admirate, dar să și aducă bucurie privitorului. Secretele sunt ușor de descifrat: florile conservate se feresc de razele puternice ale soarelui, de bătaia directă a aerului condiționat și de umezeală. Florile prezervate nu îți ocupă timpul cu întreținerea lor pentru a-și păstra aspectul catifelat, de proaspăt cules", spunea Claudia Dora Oprina într-un interviu pentru DC News. Citiți continuarea AICI.

(w670)

VEZI ȘI: FELICITĂRI, MESAJE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII. Cele mai inspirate mesaje, urări şi felicitări pentru SOȚIE, IUBITĂ, COLEGĂ, PRIETENĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel