Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

8 martie, din perspectivă creștină: sărbătoare satanică. Explicații șoc

DCNews Team / 08 Martie 2016 / 11:09

8 martie 2016. 8 martie, o sărbătoare satanică, o sărbătoare profund păgână care ne distruge sufletul.

8 martie 2016. În acești termeni rezumă site-ul Cuvântul Ortodox.ro Ziua Femeii, Ziua Mamei, Ziua de 8 Martie. Vă prezentăm câteva pasaje dintr-un articol publicat în acea publicaține online:

8 martie 2016. "Creștinii ortodocși sărbătoresc ziua de 8 martie? Câți dintre ei știu cu adevărat de unde provine și ce semnifică această "sărbătoare"? Câți dintre români conștientizează că "celebrează „creștinește", în Postul Mare, cu jocuri, spirtoase, daruri, dezmăț și culpabilă bucurie, o sărbătoare străină, pătată cu sânge din belșug? Uită de Hristos, "se dezbracă de viața veșnică și se aruncă, robi, în brațele Satanei".

8 martie 2016. Cine a ales emanciparea rațiunii de credință, a omului de Dumnezeu, a neamului de monarhie, a credincioșilor de parohie, a dus lucrarea și mai departe pentru distrugerea cuplului familial, rânduit de Dumnezeu, prin dezbinarea femeii de bărbat. Iluminism, marxism, socialism, comunism, feminism, liberalism, anarhism, avangardism, modernism, umanism, postmodernism, acestea din urmă ca faze finale ale nihilismului, toate și încă multe, multe altele constituie trepte spre moartea duhovnicească, lucrări succesive ale apostaziei. În toate aceste curente operează otrava ideologică a negării lui Dumnezeu și înlocuirea acestuia cu omul care, automat, intră sub înrâurirea și puterea demonilor. Oare, cu un veac în urmă, românii reacționau la fel de pătimaș, mânați parcă de un magnetism demonic, pentru călcarea postului și sfidarea lui Dumnezeu? Nici vorbă! Nici măcar nu auziseră de 8 martie.

[citeste si]

8 martie 2016. Câți dintre români s-au gândit vreodată, dar mai ales în aceste vremuri de așa zisă libertate, că celebrează „creștinește", în Postul Mare, cu jocuri, spirtoase, daruri, dezmăț și culpabilă bucurie, o sărbătoare străină, pătată cu sânge din belșug? Fac acest lucru fără să conștientizeze nici unul din sensurile sărbătorii respective.

8 martie 2016. Că e frumusețe revoluționară, adică supradesfrânată, larg mediatizată și comercializată, că e manipulare sentimentală, camuflată sub „ziua mamei" (mamele creștine nu s-au identificat niciodată cu feministele, nici sfintele mucenițe, nici cuvioasele care împodobesc calendarul creștin), că e profund păgână, că e străină și antihristică, această neghină amară și neagră, numită 8 Martie, face mult rău credinței noastre ortodoxe. Care sunt dușmanii comuniștilor (deghizați în spirite postmoderne, în internaționaliști democrați etc.), ai ateilor și apostaților contemporani? Hristos și Biserica Lui.

8 martie 2016. 8 Martie e un ritual cumplit în care, jucând, ne călcăm în picioare propriile suflete, slăvim moartea pe care ne-o administrează subtil vrăjmașii noștri. Feminismul, ca vlăstar otrăvit al masono-iluminism-comunismului, e un fel de magie a ielelor pătrunsă în mintea femeilor creștine, năucind, prin contaminare, și mintea bărbaților creștini, așa de rău, încât toți, de-a valma, îl uită pe Hristos, se dezbracă de viața veșnică și se aruncă, robi, în brațele Satanei. Moșii noștri de acum un veac nu ar fi făcut așa ceva nici dacă ar fi fost amenințați cu moartea. Noi, însă, de bunăvoie și cu plăcere beteagă, ridicăm imne Satanei prin discoteci, taverne și birturi. Numai biciul lui Hristos ne mai poate trezi!

Sursa: Cuvântul Ortodox.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25