760.000 de ţigarete provenite din contrabandă au fost confiscate de poliţiştii din Dolj

Sute de mii de țigarete provenite din contrabandă au fost confiscate astăzi de polițiștii din Dolj.

Poliţişti specializaţi în investigarea infracţiunilor economice din cadrul IPJ Dolj au indisponibilizat, joi, 760.000 de ţigarete provenite din contrabandă după ce au prins în flagrant un bărbat 35 de ani, din Craiova şi unul de 40 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce încercau să finalizeze o tranzacţie.

Potrivit unui comunicat de presă, în urma controlului efectuat asupra autoturismelor folosite de cei doi bărbaţi, poliţiştii au constatat că într-unul se aflau trei baxuri a câte 500 de pachete de ţigări, iar în celălalt autoturism, un bax cu 500 de pachete de ţigări, toate fără marcaje fiscale. De asemenea, în maşina unuia dintre bărbaţi, poliţiştii au găsit suma de 20.000 de lei, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Vezi și: Corina Chiriac, dezamăgire în iubire: A mințit că mă iubește doar pe mine

Oamenii legii au efectuat şi trei percheziţii domiciliare la imobile din Craiova folosite de bărbatul de 35 de ani, iar la una dintre locuinţele acestuia au găsit 72 de baxuri a câte 500 de pachete de ţigări, fără marcaje fiscale, provenite din contrabandă.

"Întreaga cantitate de ţigări a fost indisponibilizată, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări", precizează IPJ Dolj.

Cantitatea de ţigări a fost depistată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii activităţilor ilicite din domeniul contrabandei cu tutun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel